تحرک تطبیقی گره ها در شبکه UWSN با MATLAB
در این بخش پروژه شبیه سازی تحرک تطبیقی گره ها در شبکه UWSN با آستانه گذاری بهینه پروتکل DBR در نرم افزار MATLAB آماده کرده ایم که براساس مقاله AMCTD: Adaptive Mobility of Courier nodes in Threshold-optimized DBR Protocol for Underwater Wireless Sensor Networks انجام شده است. در ادامه توضیحاتی از چکیده مقاله ارائه شده و فیلم و تصاویر خروجی پروژه در محیط متلب قرار داده شده است.
عمده ترین مشکلات در شبکه های زیر آبی
در شبکه های حسگر بی سیم زیر آبی (UWSN) متراکم، عمده ترین مشکلات احتمال بالای رخ داد خطا، تغییر مداوم در توپولوژی گره های حسگر و مصرف زیاد انرژی برای انتقال داده می باشد. با این حال، کاربرد های قابل توجه دیگری نیز برای شبکه های UWSN وجود دارد. از قبیل مدیریت بستر دریا و مخازن نفت، اکتشاف وضعیت اعماق دریا و جلوگیری از بلایای آبی. به منظور دستیابی به این کاربردها، عدم اطلاع از محدودیت های ارتباطات صوتی نظیر تاخیر بالا و پهنای باند کم امکان پذیر نیست.
معرفی مقاله
در این مقاله، ما قابلیت تحرک تطبیقی گره در پروتکل مسیریابی مبتنی بر آستانه (AMCTD) را پیشنهاد می کنیم که در آن به دنبال بررسی تغییرات در عمق آستانه و اجرای تابع وزنی بهینه به منظور دستیابی به طول عمر بیشتر شبکه هستیم. ما طرح خود را در سه مرحله اصلی شامل به روز رسانی وزن، تغییر عمق آستانه و تحرک تطبیقی گره های پیک جداسازی کردیم. در حین انتقال داده ها، ما چارچوب تغییرات در آستانه را برای مقابله با شرایط پراکنده شبکه فراهم می کنیم. ما در نهایت با استفاده از نرم افزار MATLAB شبیه سازی برای بررسی دقیق عملکرد طرح پیشنهادی خود و مقایسه آن با دو پروتکل مسیریابی قابل توجه دیگر از نظر طول عمر شبکه و سایر پارامتر های اساسی انجام می دهیم. نتایج شبیه سازی در متلب تأیید می کند که عملکرد روش پیشنهادی ما در زمینه شبکه های حسگر بی سیم زیر آبی (UWSN) بهتر بوده است.
هیچ نظری ثبت نشده است