مشخصات

زبان

بانک اطلاعاتی

فایل ها

توضیحات

فایل های شبیه سازی شده در NS۲ - فیلم آموزشی از توضیح اجرا و خروجی دارد

۳۵۰,۰۰۰ تـــــومان

مطالب مرتبط

شبیه سازی رمزنگاری نامتقارن پروتکل OLSR با الگوریتم RSA در نرم افزار NS2

تصویر asymmetric-cryptography-olsr-with-rsa-in-ns2_2433_1 شبیه سازی رمزنگاری نامتقارن پروتکل OLSR با الگوریتم RSA در نرم افزار NS2

رمزنگاری نامتقارن پروتکل OLSR با الگوریتم RSA

در این بخش پروژه شبیه سازی رمزنگاری نامتقارن پروتکل OLSR با الگوریتم RSA را با استفاده از نرم افزار شبیه ساز NS2 آماده کرده ایم که شامل یک فیلم آموزشی به زبان فارسی می باشد که بخش هایی از آن را می توانید در انتهای همین بخش به صورت آنلاین مشاهده نمایید.

معرفی پروژه شبیه سازی شده

روش کار این پروژه به این صورت است که کد های ارسالی توسط گره ها با استفاده از کلید هایی که تنظیم آن ها به صورت دستی انجام می شود، به صورت رمز شده در می آیند و تنها زمانی می توانیم این کد ها را بخوانیم که کلید را داشته باشیم.

سیستم تشخیص نفوذ سگ نگهبان (watchdog)

در این پروژه برای نظارت و جلوگیری از نفوذ ها، از یک نوع سیستم تشخیص نفوذ (IDS) با نام سگ نگهبان یا همان WatchDog استفاده شده است که توانایی جلوگیری از حمله سیاه چاله و امسال آن را در مسیر یابی OLSR دارد، همچنین از الگوریتم RSA برای رمزنگاری استفاده شده است.

پروتکل مسیریابی OLSR

این پروتکل یکی از پروتکل های پر کاربرد در شبکه های MANET می باشد که یک مسیریابی proactive یا فعال و مبنتی بر Internet Protocol – IP است. در این پروتکل برای شناسایی نود های همسایه و بدست اوردن اطلاعات آن ها از دو پیام مخصوص TC-Topology Control و HELLO استفاده می شود. این پروتکل با شناسایی نود های همسایه ی خود آدرس های شبکه آن ها را ثبت و میزان تاخیر تا نود همسایه را محاسبه می کند و در نهایت بسته ای شامل تمامی اطلاعات کسب شده را تولید می کند تا تبادل اطلاعات انجام گیرد.

پروتکل OLSR برای شناسایی کوتاه ترین مسیر این بسته ها را به همه مسیریاب های موجود ارسال می کند تا میزان مسافت هر مسیر مشخص شود و کوتاه ترین این مسیر ها انتخاب شود. در اولین مرحله از پروتکل OLSR نقاط یا ارسال چند نقطه ای MPR شناسایی می شوند که تنها نقاطی که قابلیت پخش اطلاعات در شبکه را دارند، این نقاط می باشند. کاهش ارسال بسته های کنترلی و کاهش میزان سربار شبکه مزیتی است که MPR ها در شبکه دارند.

ارسال بسته Hello در OLSR

اولین فعالیت پروتکل OLSR همان طور که در متن بالا گفته شد شناسایی کردن همسایه های خود می باشد. این پروتکل مسیریابی عمل شناسایی را بوسیله ارسال بسته HELLO به همسایه هایی که در اطراف هر نود وجود دارد انجام می دهد تا هر کدام از نود ها بتوانند همسایه های خود را تشخیص دهد. هر نود برای برقراری ارتباط با نود های دیگر، جدولی با استفاده از اطلاعات بدست آمده می سازد که شامل اطلاعات ارتباط نود های با همسایه می باشد.

بسته های TC در OLSR

مرحله بعدی که در پروتکل OLSR انجام می شود این است که هر کدام از نود ها در غالب بسته TC، داده ها و شماره ترتیب خود را برای نود های همسای می فرستند و همچین بسته های TC به وسیله نود های MPR انتقال می یابند. به این صورت نود های موجود در شبکه از چگونگی اتصالات موجود و نحوه ارتباط نود ها اطلاع دارند و اطلاعات مربوطه برای هر نود در غالب جدولی ذخیره می شود.

در مرحله بعدی نود های موجود باید با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده بهترین مسیر به هر نود را انتخاب کنند، که این انتخاب با استفاده از الگوریتم Dijkstra یا دیکسترا انجام می شود. پس از این که مراحل بالا انجام شد، هر کدام از نود ها می توانند با استفاده از جدول مسیریابی که در اختیار دارند بهترین مسیر را به نود های همسایه را انتخاب کنند، که نتیجه این وضعیت پایداری بیشتر شبکه می شود. عملیات ذکر شده در متن بالا با تغییر مکان نود ها دوباره تکرار می شود و جدول مسیریابی نیز به روز رسانی می شود.

رمزنگاری نامتقارن یا رمزنگاری کلید عمومی

یک نوع خاص از رمزنگاری می باشد که در آن کلیدی که برای رمزگذاری استفاده می شود با کلیدی که به منظور رمزگشایی استفاده می شود متفاوت می باشد، بنابراین در این نوع رمزگذاری کاربر باید یک جفت کلید داشته باشد، یک کلید برای رمزگذاری متن اصلی و تایید امضای دیجیتال که کلید عمومی نامیده می شود و یک کلید برای رمزگشایی متن اصلی که توسط کلید عمومی رمزگذاری شده است که کلید خصوصی نامیده می شود.

در این نوع از رمزنگاری کلید عمومی ممکن است به صورت گسترده منتشر شود ولی کلید خصوصی مخفی می ماند. پیام های دریافتی که توسط کلید عمومی کاربر کد شده اند فقط برای خود کاربر قابل رمزگشایی و خواندن می باشد زیرا فقط آن کاربر است که کلید خصوصی را در دست دارد. این دو کلید (عمومی و خصوصی) با هم ارتباط ریاضی دارند ولی این رابطه به گونه ای است که نمی توان کلید خصوصی را از روی کلید عمومی محاسبه کرد.

 


تصویر 1 - محیط گرافیکی شبیه سازی (فایل nam)
تصویر 2 - نمودار Delay
تصویر 3 - نمودار Energy
تصویر 4 - نمودار Computional Overhead
تصویر 5 - نمودار Delay
تصویر 6 - نمودار Energy
تصویر 7 - نمودار Overhead
باکس دانلود
شناسه:
۲۴۳۳
توضیحات:
فایل های شبیه سازی شده در NS۲ - فیلم آموزشی از توضیح اجرا و خروجی دارد
قیمت:
۳۵۰,۰۰۰ تـــــومان
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۲ مورد)
  1. تصویر آواتار کاربر 0
    فاطمه مجیدی چهارشنبه , 22 آذر

    سلام اگه بخواهیم پروژه شبیه سازی رمزنگاری نامتقارن پروتکل OLSR با الگوریتم pso به همراه داکیومنتش رو سفارش بدیم چند روز طول میکشه تا آماده بشه ؟

    • تصویر آواتار کاربر 1
      سعید سیفی زادهچهارشنبه , 22 آذر

      بله اما شرایط انجام بستگی به نحوه اعمال الگوریتم PSO در این پروژه داره که باید بررسی بشه. اگه راهکار پیشنهادی دارید در ایمیل ارسال کنید تا بررسی کنیم.