مقاله معماری ارتباطات و پروتکل های مسیریابی در شبکه ادهاک پروازی (FANET)

  • پنجشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
  • بازدید ۵۷۱ نفر

تصویر communication-routing-protocols-fanet-paper_5314_1 مقاله معماری ارتباطات و پروتکل های مسیریابی در شبکه ادهاک پروازی (FANET)

معماری ارتباطات و پروتکل های مسیریابی در شبکه FANET

در این بخش مقاله مروری بر معماری ارتباطات و پروتکل های مسیریابی در شبکه ادهاک پروازی (FANET) را با عنوان انگلیسی Flying Ad-Hoc Networks (FANETs): A Review of Communication architectures, and Routing protocols برای دانلود رایگان قرار داده ایم که در قالب 9 صفحه به زبان انگلیسی ارائه شده است. ادامه به چیکده این مقاله شبکه FANET پرداخته و فهرست مطالب مقاله به همراه لینک دانلود رایگان آن قرار داده شده است. همچنین تصاویر مفهومی از محتوای مقاله قابل مشاهده است.

چکیده مقاله

با پیشرفت تکنولوژیکی اخیر در زمینه الکترونیک، حسگرها و سیستم های ارتباطی، تولید پهپادهای کوچک (وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین یا UAV) امکان پذیر شد که می تواند در کاربرد های مختلف همچون نظامی، غیر نظامی، کشاورزی و تجاری به صورت وسیع مورد استفاده قرار گیرد. با این حال، قابلیت ها و توانایی های یک پهپاد کوچک به صورت انفرادی کافی نیست و در برخی شرایط پاسخگوی نیازهای مختلف نمی باشد. پهپادهای چندگانه یا پهپادهای گروهی (Multiple-UAVs) می توانند سیستمی را با همکاری یکدیگر ایجاد کنند که فراتر از محدودیت های یک پهپاد کوچک می باشد.

تصویر fanet-network_467_2 مقاله معماری ارتباطات و پروتکل های مسیریابی در شبکه ادهاک پروازی (FANET)

شبکه های ادهاک پروازی فنت (Flying Ad hoc Networks – FANETs) نوعی شبکه است که از گروهی از پهپادهای کوچک متصل به هم به روش ad-hoc تشکیل شده که برای دستیابی به اهداف سطح بالا در یک تیم ادغام می شوند. تحرک، عدم نیاز کنترل مرکزی، خود ساماندهی و ماهیت موقتی در بین پهپادها از ویژگی های اصلی FANET ها هستند که می توانند اتصال را گسترش داده و دامنه ارتباطات را در منطقه کم زیرساخت گسترش دهند. همچنین در صورت بروز شرایط فاجعه آمیز و در صورت عدم وجود زیرساخت های ارتباطی عادی، می توان از شبکه های ادهاک پروازی (FANET) برای تهیه یک شبکه با هزینه های عملیاتی پایین و با سرعت قابل استقرار بالا، انعطاف پذیر، خود تنظیم و نسبتا کوچک استفاده کرد.

از طرف دیگر اتصال چندین پهپاد در شبکه ادهاک (ad-hoc) یک چالش بزرگ است. این سطح از هماهنگی نیاز به یک معماری ارتباطی مناسب و پروتکل های مسیریابی دارد که می تواند بر روی گره های پروازی بسیار پویا تنظیم شود تا بتواند ارتباطی مطمئن و قوی برقرار کند. هدف اصلی این مقاله، معرفی معماری ارتباطی مناسب در شبکه FANET و بررسی اجمالی پروتکل های مسیریابی برای شبکه FANET می باشد. همچنین موضوعات دیگر تحقیقات در مورد پروتکل های مسیریابی موجود نیز در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است.

تصویر fanet-network_467_3 مقاله معماری ارتباطات و پروتکل های مسیریابی در شبکه ادهاک پروازی (FANET)

فهرست مطالب مقاله

 


تصویر 1
تصویر 2
تصویر 3
تصویر 4
تصویر 5
تصویر 6
تصویر 7
تصویر 8
باکس دانلود
شناسه:
۵۳۱۴
صفحات:
۶
زبان:
انگلیسی
فرمت فایل:
PDF
اندازه فایل:
۱.۳۴ مگابایت
کتاب های مرتبط
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۰ مورد)

هیچ نظری ثبت نشده است