پروتکل مسیریابی DREAM در شبکه های ادهاک موبایل
پروتکل مسیریابی DREAM یا Distance routing effect algorithm for mobility نسبت به پروتکل های که تا به حال توضیح داده شده اند از روش متفاوتی استفاده می کند و در شبکه های ادهاک موبایل مورد استفاده قرار می گیرد.
عملکرد پروتکل مسیریابی DREAM
در پروتکل مسیریابی DREAM هر گره مختصات جغرافیایی خود را از راه GPS میداند. این مختصات به صورت متناوب بین گرهها تبادل مییابد و در جدول مسیریابی که جدول موقعیت نامیده شده ذخیره میشود.
در پروتکل مسیریابی DREAM گره اگر فرستنده را S و گره مقصد را D بنامیم، گره S بسته را به تمامی همسایگان تک پرشه خود وارد میکند که این همسایگان در مسیر بین S و D قرار دارند. به منظور تعیین این مسیر، یک گره، منطقهای را که احتمالاً شامل گره D است و منطقه مورد انتظار نامیده میشود، را محاسبه میکند. منطقه مورد انتظار به صورت یک دایره در اطراف گره D است که توسط گره S شناسایی میشود.
از آنجا که ممکن است اطلاعات در مورد این موقعیت کهنه شود، شعاع R برای منطقه مورد انتظار به صورت معادله (t1- t0) VMAX محاسبه سرعتی است که یک گره میتواند در شبکه های ادهاک موبایل حرکت میکند. با داشتن منطقه مورد انتظار، مسیر منتهی به D به وسیله خطی که از S به D کشیده میشود و همچنین زاویه بدست میآید. گرههای همسایه نیز همان فرایندها را با توجه به اطلاعاتی که از گره D دارند انجام میدهند.
اگر یک گره، یک همسایه تک پرشه در مسیر مورد نداشته باشد، یک فرایند بازیافت i باید انجام شود، البته این فرایند بازیافت جزئی از ویژگیهای پروتکل مسیریابی DREAM نمیباشد.
مزیت های که پروتکل مسیریابی DREMA
از مزیت های که پروتکل مسیریابی DREMA به خاطر ویژگیهای خود دارد یکی از مزیت تبادل اطلاعات موقعیت نسبت به تبادل کامل حالت لینک و اطلاعات بردار فاصله در این حالت که پهنای باند کمتری را مصرف میکند. در پروتکل DREMA، سرباره مسیریابی کاهش مییابد، چرا که پیامهای به هنگام رسانی طبق تحرک و اثر فاصله منتشر میشود این بدان معنی است که گرههای اینان نیازی به ارسال هیچ پیام به روز رسانی ندارند
سلام یه مقاله معتبر در مورد پروتکل DREAM لازم دارم که اگه استاد تائید کرد پایان نامه ارشدمو بر اساس اون آماده سازی کنم ممنون میشم بهم معرفی کنید.
مقاله های مرتبط با پروتکل DREAM به ایملتان ارسال شد
ببخشید پروژه ای در خصوص پروتکل های DREAM و SIFT دارید؟ ببخشید من ی مقاله خوندم که ایندو ترکیب شده بودن برای شبکه ونت ولی چطور و چگونه رو توضیح نداده بود شما نمیدونید برای مسیریابی اگه این دو ترکیب شوند از چه ویژگی هرکدوم استفاده کرده. مثلا در دریم پکت کنترل داریم و اطلاعات همسایگی در هدر SIFT قرار داره دریم اطلاعات همسایگی دارد. من علت ترکیب این دو پروتکل نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید
شبیه سازی پروتکل DREAM و SIFT رو آماده نداریم ولی در صورت سفارش می تونیم براتون انجام بدیم. برای مورد دوم هم می تونیم براتون بررسی کنیم.
سلام وخسته نباشید خدمت اساتید بزرگوار به یک مقاله معتبر و کم حجم در مورد پروتکل LAR & DREAM نیاز دارم ، میتونید راهنمایی کنید. با تشکر