امنیت شبکه اینترنت اشیا در اینترنت پهپادها (IoD)
در این بخش مقاله امنیت شبکه اینترنت اشیا در اینترنت پهپادها (IoD) با عنوان انگلیسی DroneMap: An IoT Network Security in Internet of Drones برای دانلود رایگان قرار داده ایم که در قالب 18 صفحه به زبان انگلیسی ارائه شده است. در ادامه به چیکده این مقاله اینترنت پهپادها (IoD) پرداخته و فهرست مطالب مقاله به همراه لینک دانلود رایگان آن قرار داده شده است. همچنین تصاویر مفهومی از محتوای مقاله قابل مشاهده است.
اینترنت پهپادها (IoD)
اینترنت هواپیماهای بدون سرنشین یا پهپادها (Internet of Drones – IoD) نقش مهمی برای ارتش مرکزی، کشاورزی و برنامه های کاربردی اینترنت اشیا می باشد که نیاز به پردازش اطلاعات حیاتی دارد. این تضمین می کند که مسائل امنیتی و حریم خصوصی شبکه در اینترنت پهپادها (IoD) در مقابل حملات بدافزار آسیب پذیر هستند و حملات انکار سرویس توزیع شده (حمله DDoS) نیز بسیار محدود به انرژی هستند، که استاندارد مستقیم پروتکل های رمزنگاری و الگوریتم های کلید ایمن در IoD می باشند. IoD قادر است تا در عین ارائه خدمات از طریق شبکه های سلولی موجود، از فناوری پیشرفته Drones نیز بهره ببرد. به دلیل افزایش تعداد حملات و تهدیدات، طیف گسترده ای از اقدامات امنیتی برای شبکه های IoD صورت گرفته و هنوز نیز در برابر حملات مخرب در فضای فرکانسی امواج رادیویی آسیب پذیر است. هزینه پایین وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین (پهپاد) که با نام Drones شناخته می شوند، باعث شده تا این پرنده ها برای فراهم کردن کاربردهای مختلف IoT مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین پهپاد در کاربردهای مختلفی در زمینه های نظارتی، بلایای طبیعی، محیط زیست و راهکارهای جستجو و نظارت بر امداد و نجات مورد استفاده قرار می گیرد که به الگوهای ارتباطی نقطه به نقطه محدود هستند و برای کاربردهای گسترده در سناریوهای چند پهپادی مناسب نیستند. پهپاد دارای قابلیت های پردازش و ذخیره سازی محدود با نیازهای محاسباتی عظیم برای کاربردهای خاص می باشد.
معرفی مقاله
در این مقاله برنامه ریزی و نقشه راه پهپادها (Drones) معرفی می شود که سیستمهای مدیریت پهپاد مبتنی بر مه سرویسگرا هستند که پهپادها را از طریق شبکه کنترل و نظارت کرده و با آنها ارتباط برقرار می کند. برنامه ریزی نقشه راه پهپاد امکان برقراری ارتباط با پهپاد های متعدد دیگر را از طریق اینترنت فراهم می کند که امکان کنترل در هر مکان و هر زمان را بدون هیچ گونه محدودیت مسافت فراهم می کند. برنامه ریزی و نقشه راه پهپاد (DroneMap) دسترسی به منابع محاسباتی مه را برای پهپادها جهت محاسبات بار سنگین فراهم می کند. طبقه بندی حملات بر اساس تهدیدات و آسیب پذیری های مرتبط با شبکه پهپادها و ادغام آنها در تنظیمات سلولی در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد. این مقاله چالش ها و جهت گیری های تحقیقاتی که باید برای امنیت اینترنت پهپاد (IoD) دنبال شوند را خلاصه می کند.
فهرست مطالب مقاله
- چکیده
- مقدمه
- مروری بر IoD و UAV
- لایه های پهپاد
- فناوریهای حسگر پهپاد در شبکه های 5G
- تهدیدات امنیتی و حملات IoDT (اینترنت پهپادها)
- مسائل امنیتی مرتبط با IoD
- ارزیابی سنسورهای کنترل IoD
- نتیجه گیری
- منابع
هیچ نظری ثبت نشده است