مدل انتشار رادیویی LR در مقایسه با مدل HATA و Okumura
در این بخش پروژه مدل انتشار رادیویی LR در مقایسه با مدل HATA و Okumura را که یک پروژه مناسب و کاربری در حوزه مخابرات و سیگنال می باشد آماده کرده ایم. این پروژه با استفاده از نرم افزار MATLAB شبیه سازی شده است که در ادامه می توانید توضیحاتی در مورد آن را مطالعه و همچنین فیلم و تصاویری از خروجی این پروژه شبیه سازی را مشاهده نمائید.
هدف از پروژه مدل انتشار رادیویی LR
هدف از طراحی مدل انتشار رادیویی LR یا Longley Rice، پیش بینی کردن لینک های مخابراتی در فرکانس ۲۰ مگاهرتز تا ۲ گیگاهرتز، یا به عبارت دیگر برای پیش بینی تضعیف سیگنال های رادیویی می باشد.
مدل ITM یا Irregular Train Model چیست ؟
مدل ITM یا Irregular Train Model نام دیگر مدل انتشار رادیویی LR می باشد که در سال 1960 به منظور کنترل و تصمیم گیری در مورد فرکانس برای پخش تلویزین ایالات متحده آمریکا طراحی شده و در حوزه تهیه جدول تخصیص کانال برای پخش UHF/VHF به صورت گسترده ایی پیاده سازی شده است.
پیش بینی P2P و پیش بینی بیش از یک منطقه در مدل LR
مدل انتشار رادیویی LR از دو بخش تشکیل شده است که یک بخش برای پیش بینی لینک نقطه به نقطه یا Peer to Peer و یک بخش دیگر هم به منظور پیش بینی بیشتر از یک منطقه می باشد. در مناطق شهری از مدل Okumura که یک مدل انتشار رادیویی است، استفاده می شود؛ این مدل در شهر توکیو ژاپن به منظور جمع آوری اطلاعات طراحی و پیاده سازی شده است. این مدل برای شهر های فاقد ساختمان های بسیار بلند مناسب می باشد. همچنین مدل Okumura به عنوان پایه مدل HATA در نظر گرفته می شود که به منظور پیش بینی رفتار انتقال سلولی در ارتباطات بی سیم مدل HATA یا Okumura HATA که بهینه شده مدل Okumura است، طراحی و ساخته شده است.
با تشکر از دوستان عزیز و سایت زیبا و غنی و پر از مطالب قشنگ خیلی مفید و مناسب.