جلوگیری از تصادفات در شبکه های بین خودرویی VANET با انتخاب گره میانی با NS2
در این بخش با استفاده از روش جدید جلوگیری از تصادفات در شبکه های بین خودرویی (شبکه های VANET) را در عملیات انتخاب گره میانی برای ارسال و دریافت داده با نرم افزار شبیه ساز NS2 تهیه کرده ایم و در ادامه به معرفی شبکه VANET و روش پیشنهادی را همراه با فیلم و تصویرهایی از خروجی این پروژه شبیه سازی شده می پردازیم.
شبکه ادهاک وسایل نقلیه (VANET):
نوع خاصی از شبکه های سیار، شبکه های بین خودرویی هستند که از ویژگی های خاص آنها تغییرات در توپولوژی شبکه و سرعت بالای این نوع شبکه است و در تحقیقات اخیر نشان داد که در انتشار پیام شبکه بین خودرویی VANET می تواند از بسیاری حوداث و تلفات جلوگیری نماید.
معرفی شبیه سازی جلوگیری از تصادفات در شبکه های بین خودرویی:
در شبکه VANET روشی مناسب برای حرکت سریع گره ها، ارسال درست و به موقع اطلاعات و انتخاب گره میانی پیشنهاد شده و نتیجه شبیه سازی NS2 نشان دهنده این است که این روش از عملکرد بالایی نسبت به روش های دیگر دارد.
روش پیشنهادی :
هنگامی که گره منبع تصمیم دارد بسته ای را به مقصد برساند در ابتدا پروتکل مسیریابی باید جهت و سرعت گره منبع را دریافت و پس از آن وظیفه دارد جهت و سرعت مقصد را دریافت کند، از این رو تردد سرعت بالای گره ها در شبکه خودرویی منجر به این شده که دوام مسیریابی در شبکه بی سیم کمتر شود.
بنابراین وقتی دو گره ارتباط خود را در جهت مختلف داشته باشند شکست لینک ها زودتر از زمانی است که در یک مسیر قرار دارند. در این روش مبدأ و مقصد اگر جهت مشابهی در حرکت باشند تنها گره هایی انتخاب می شوند که مبدأ و مقصد آنها با هم در یک جهت باشند.
روند شبیه سازی :
شبیه سازی توسط نرم افزار شبیه ساز NS2 انجام می شود، هدف اصلی از آن تحلیل عملکرد روش پیشنهادی با روش پایه است. در شبیه سازی 40 گره در شبکه به صورت تصادفی در یک ناحیه 1000*1000 در عملیات 2000 ثانیه قرار گرفته است و اجراهای چندگانه با سرعت حرکت گره محاسبه و از داده های جمع آوری شده میانگین گرفته می شود و در نهایت اجرای فایل nam ایجاد شده از شبیه سازی نمایش داده می شود.
معیارهایی برای مقایسه عملکرد پروتکل های مسیریابی:
- میانگین تأخیر انتها به انتها: برای این که تمام بسته ها به مقصد برسند کل زمان صرف می شود.
- نسبت تحویل بسته: تعداد کل بسته هایی که موفق به تحویل نودهای مقصد شدند به تعداد کل بسته های فرستاده شده توسط نودهای مبدأ است و در عمل درصد تعداد بسته هایی است که به مقصد می رسد.
من يک مقاله دارم می خوام ببينم پياده سازی شبيه سازی مقاله با NS2 چقدر طول ميکشه و هزينه اش چقدر ميشه ؟
می تونید مقاله رو از طریق تلگرام یا ایمیل ارسال بفرمایئد تا بررسی و شرایط انجام رو خدمت شما اعلام کنیم. موفق باشید.