کیفیت سرویس سیستم نظارت بر سلامت در WBAN با NS2
در این بخش پروژه شبیه سازی کیفیت سرویس سیستم نظارت بر سلامت در شبکه WBAN مبتنی بر ابر با نرم افزار NS2 آماده کرده ایم که براساس مقاله QoS-Aware Health Monitoring System Using Cloud-Based WBANs انجام شده است. به منظور بهینه سازی الگوریتم مقاله، برای مسیریابی از پروتکل PLCRP استفاده شده است. در ادامه توضیحاتی از معرفی پروژه ارائه شده و فیلم و تصاویر خروجی قرار داده شده است.
شبکه بی سیم بدنی (WBAN)
شبکه های بی سیم بدنی (WBAN) از بهترین گزینه ها برای نظارت بر سلامت از راه دور هستند، با این حال شبکه های WBAN به عنوان سیستم های مستقل به دلیل حجم بالای داده های پردازش شده، تحرک کاربران تحت نظارت و منطقه تحت پوشش شبکه، محدودیت های بسیاری دارند. ترکیب شبکه های بی سیم بدنی با رایانش ابری (Cloud computing) راه حل های موثری برای این مشکلات ارائه می دهد و عملکرد سیستم های مبتنی بر WBAN را ارتقا می دهد. بر این اساس، در این مقاله یک سیستم نظارت بر سلامت از راه دور مبتنی بر ابر برای ردیابی وضعیت سلامت بیماران غیر بستری در حین انجام فعالیت های روزانه آنها پیشنهاد می شود. در مقایسه با چارچوب های WBAN مبتنی بر ابر موجود، ما فضای ابری را به دو دسته محلی تقسیم می کنیم که شامل کاربران تحت نظارت و کارکنان پزشکی محلی می باشد و یک جهانی که شامل دنیای بیرونی می شود.
شکل سیستم نظارت بر سلامت از راه دور مبتنی بر ابر (CHIMS)
تکنیک ها و الگوریتم های مورد استفاده
چندین تکنیک و الگوریتم جدید برای دستیابی به هدف ما پیشنهاد شده است. ابتدا، مفهوم طبقه بندی و تجمیع داده ها برای جلوگیری از مسدود شدن شبکه با ترافیک داده های غیر ضروری استفاده می شود. دوم، یک سیاست تخصیص کانال پویا برای توزیع WBAN های مرتبط با کاربران در کانال های فرکانس موجود برای مدیریت تداخل ایجاد شده است. سوم، یک متریک مسیریابی آگاه از تاخیر پیشنهاد شده است که توسط ابر محلی در ارتباطات چندگانه برای سرعت بخشیدن به فرآیند گزارش دهی داده های مرتبط با سلامت استفاده می شود. چهارم، معیار آگاه از تاخیر که بیشتر توسط پروتکل های ارتباطی مورد استفاده شبکه های WBAN برای اتصال با ابر محلی مورد استفاده قرار می گیرد. قابل ذکر است که در این پروژه برای مسیریابی از پروتکل PLCRP استفاده می شود که در مقاله A Priority based Cross Layer Routing Protocol for healthcare applications ارائه شده است. در نهایت، سیستم با تمام تکنیک ها و الگوریتم های پیشنهادی با استفاده از نرم افزار شبیه ساز NS2 مورد ارزیابی قرار می گیرد. نتایج شبیه سازی با NS2 عملکرد بهتر معماری پیشنهادی را در بهینه سازی تاخیر انتها به انتها، مصرف انرژی، نرخ تحویل بسته، سربار مسیریابی نشان می دهد.
هیچ نظری ثبت نشده است