مشخصات

زبان

بانک اطلاعاتی

فایل ها

توضیحات

m فایل متلب ، فیلم آموزشی و داکیومنت کاملی دارد

۴۸۰,۰۰۰ تـــــومان

مطالب مرتبط

شبیه سازی بهبود امنیت شبکه حسگر بی سیم با اعداد مانده چند سطحی در متلب

  • پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶
  • بازدید ۱,۵۴۲ نفر

تصویر simulation-enhancement-of-wsn-security-in-matlab_2375_1 شبیه سازی بهبود امنیت شبکه حسگر بی سیم با اعداد مانده چند سطحی در متلب

بهبود امنیت شبکه حسگر بی سیم با اعداد مانده چند سطحی

در این بخش پروژه شبیه سازی بهبود امنیت شبکه حسگر بی سیم با اعداد مانده چند سطحی با استفاده از نرم افزار MATLAB را آماده کرده ایم که این پروژه به همراه فیلم آموزشی فارسی و همچنین داکیومنت ارائه شده است و در ادامه می توانید توضیحاتی در مورد پروژه و همچنین فیلم و تصاویری از خروجی پروژه را به صورت آنلاین مشاهده نمایید.

معرفی پروژه

سال هاست که پژوهشگران برای افزایش امنیت در فضای مجازی تلاش می کنند و این موضوع در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از مهم ترین و پیچیده ترین مباحث می باشد. در اصل شبکه های حسگر بی سیم برای این بوجود آمدند تا در محیط های غیر قابل اعتماد بتوان به جمع آوری اطلاعات پرداخت. باور مشترک در میان همه پروتکل های امنیتی که برای WSN ها بوجود آمده اند این است که نفوذگر یا دشمن به راحتی می تواند کنترل کامل یک گره حسگر را از طریق ارتباط مستقیم بدست گیرد. شبکه های حسگر قطعا یکی از اصلی ترین تکنولوژی های آینده خواهند بود که این مسئله باعث بوجود آمدن چالش های متعدد برای محققان حوزه شبکه می شود.

در این پروژه علاوه بر این که با اعداد مانده چند سطحی مبانی امنیت شبکه مطرح شده است، در جهت بهبود سطح امنیت کاربران و منابع آنها نیز فن های موجود بررسی گردیده اند که تمرکز اصلی در این بررسی ها بر روی فن سیستم های اعداد مانده ای چند سطحی می باشد. برای نمایش سیستم اعداد مانده از باقیمانده های تقسیم اعداد به اعداد مخصوصی که اعداد پیمانه نامیده می شوند، استفاده می کند. قابل ذکر است که سیستم اعداد مانده ایی یک سیستم غیر وزنی می باشد که این سیستم توانایی پشتیانی از محاسبات موازی، توان مصرفی کم، انتشار محدود رقم نقلی و غیره را دارد.

روش پیشنهادی در پروژه

در این پروژه شبکه، روش پیشنهادی ما برای افزایش میزان امنیت شبکه و تشخیص خطای احتمالی ایجاده شده در WSN ها، استفاده از سیستم اعداد مانده ای چند سطحی می باشد. بر اساس نتایجی که از شبیه سازی ها بدست آمده است، با استفاده از روش فوق می توان ضعف ها و خطاهای موجود در نود های شبکه را شناسایی و اقدام به تصحیح آن نمود.

مفاهیم و مبانی سیستم اعداد مانده ای

همان طور که در بالا گفتیم سیستم اعداد مانده ای یک نوع سیستم غیر وزنی می باشد و یرای نمایش آن ها از باقیمانده های تقسیم اعداد به اعداد مخصوصی که اعداد پیمانه نامیده می شوند، استفاده می کند. این سیستم توانایی پشتیانی از محاسبات موازی، توان مصرفی کم، انتشار محدود رقم نقلی و غیره را دارد. یکی از مزایای استفاده از این سیستم این است که می توان با استفاده از آن محاسبات روی اعداد بزرگ را به محاسبات روی اعداد بسیار کوچکتر تبدیل کرد، و به خاطر این که عملیات صورت گرفته روی هر پیمانه به صورت مستقل می باشد، رقم نقلی خروجی از هر پیمانه دوریخته می شود و به پیمانه بعدی انتقال نمی یابد. سرعت سیستم اعداد مانده ای در مقایسه با سیستم های وزنی رایج بسیار بیشتر است زیرا سیستم های وزنی رایج همچون مبنای دهدی و دودویی، با انجام عملیات ریاضی باید رقم نقلی انتشار یابد.

در نتیجه برای کاربردهایی که در آن ها عملگر های ضرب و جمع به صورت مکرر استفاده می شوند، نظیر مهندسی ارتباطات، رمزنگاری و امنیت کامپیوتری، پردازش سیگنال دیجیتال و همچنین پردازش تصویر، می توان از این سیستم اعداد مانده ای استفاده نمود. مزیتی که در استفاده این سیستم و افزودن پیمانه های افزونه وجود دارد این است که علاوه بر امکان شناسایی و تصحیح خطا در شبکه، امنیت در ارسال اطلاعات نیز افزایش می یابد.

 


تصویر 1
تصویر 2
تصویر 3
تصویر 4
باکس دانلود
شناسه:
۲۳۷۵
توضیحات:
m فایل متلب ، فیلم آموزشی و داکیومنت کاملی دارد
قیمت:
۴۸۰,۰۰۰ تـــــومان
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۲ مورد)
  1. تصویر آواتار کاربر 0
    جلال عبدی شنبه , 2 دی

    سلام تو این زمینه می تونید اطلاعات بیشتر بهم بدین و مرجع اصلی این مقاله چیه؟

  2. تصویر آواتار کاربر 0
    حسین کریمی پنجشنبه , 7 تیر

    سلام در مورد امنیت شبکه کمی می تونید توضیحات در اختیار بنده قرار بدید من تو یه شرکتی مشغول به کار هستم که بیشتر مربوط به حوزه شبکه میشه می خواستم بیشتر با این موضوع آشنا بشم اگه میشه ممنون.