مشخصات

زبان

بانک اطلاعاتی

فایل ها

توضیحات

فایل های شبیه سازی شده در NS۲ - مقاله اصلی آماده دانلود

۳۵۰,۰۰۰ تـــــومان

مطالب مرتبط

شبیه سازی بهبود عملکرد پروتکل DSR با بهینه سازی پویای مسیر با NS2

تصویر simulation-improvement-dsr-protocol-with-ns2_2214_1 شبیه سازی بهبود عملکرد پروتکل DSR با بهینه سازی پویای مسیر با NS2

شبیه سازی بهبود عملکرد پروتکل DSR با بهینه سازی پویای مسیر

در این بخش پروژه شبیه سازی بهبود عملکرد پروتکل DSR با بهینه سازی پویای مسیر در شبکه های MANET را آماده کرده ایم. این پروژه با استفاده از نرم افزار NS2 شبیه سازی شده است که در ادامه میتوانید توضیحات، فیلم و تصاویری از خروجی پروژه را مشاهده کنید و همچنین لینک دانلود مقاله مرجع نیز به صورت رایگان در انتهای این بخش قرار داده شده است.

مسیریابی در شبکه MANET

مسیر ایجاد شده در بین مبدا و مقصد در شبکه MANET، به وسیله پروتکل مسیریابی DSR در طول زمان ثابت می ماند و فقط زمانی مسیر جدید ایجاد می شود که مسیر کنونی خراب شود. اما این احتمال هم وجود دارد که به خاطر تغییر در توپولوژی شبکه و حرکت گره ها، مسیر کنونی حالت ایده ال خود را از دست دهد. زیرا احتمالا می توان با حذف گره های اضافی که در مسیر وجود دارند، مسیر کوتاه تری را میان مبدا و مقصد درست کرد.

بدون قاعده قرار گرفتن نودها در پروتکل DSR

در پروتکل مسیریابی DSR می توان مسیر هایی که فعال هستند را با بدون قاعده قرار دادن گره ها و شنود کردن بسته های ارسال شده در گره های همسایه، کوتاه تر کرد اما این کار باعث بوجود آمدن سربار و افزایش میزان مصرف انرژی می شود.

انتخاب کوتاه ترین مسیر در پروتکل DSR

در روشی که در این مقاله ارائه شده است، بدون اینکه گره ها در حالت بدون قاعده و نظم قرار بگیرند، در صورتی که امکان داشته باشد گره های اضافی موجود در مسیر را حذف می کند که این کار موجوب کوتاه شدن مسیر می شود. ارسال بسته های ویژه باعث بوجود آمدن سربار زیاد در شبکه می شود، اما در روشی که در این مقاله پیشنهاد شده است، سربار بوجود آمده برای بهینه سازی کردن مسیر اندک بوده و این سربار برای مسیر های کوتاه و کم ترافیک، خیلی ناچیز خواهد بود.

پروتکل های مبتنی بر تقاضا

در پروتکل هایی که مبتنی بر تقاضا می باشند، زمانی که مسیری خراب می شود، فاز کشف مسیر خراب شده و یا بازیابی محلی مسیر اجرا می شود تا مشکل خرابی را تعمیر کند. اما اشکالی که این پروتکل ها دارند این است، که به عدم بهینه بودن مسیر کمتر توجه می شود. در مقاله حاضر عدم بهینگی مسیرها نیز مورد بررسی قرار می گیرند،

چالش های اساسی در مسئله مسیریابی

عدم بهینگی و خراب شدن مسیر که ناشی از تغییر در توپولوژی شبکه و حرکت گره ها می باشد از چالش های مهم و اساسی در مسیریابی محسوب می شود.

رویداد هایی که حرکت گره ها در شبکه باعث بوجود آمدن آن ها می شوند عبارت اند از:

  • خرابی مسیر و قطع ارتباط بین فرستند و گیرنده به علت خارج شدن نودها از رنج ارسال یکدیگر
  • ایجاد لینک های جدید و امکان برقراری مسیری جدید بین فرستنده و گیرنده و در نتیجه عدم بهینگی مسیر جاری از لحاظ تعداد گام ها

نتایج شبیه سازی

نتایجی که از شبیه سازی های صورت گرفته با نرم افزار NS2 بدست آمده است نشان می دهند که با روشی که در این مقاله پیشنهاد می شود، عملکرد پروتکل مسیریابی DSR به صورت قابل توجهی بهبود می یابد. لازم به ذکر است که این مقاله با عنوان “بهبود کارایی الگوریتم مسیریابی DSR با استفاده از بهینه سازی پویای مسیر” ارائه شده است.

 


تصویر 1
تصویر 2
تصویر 3
تصویر 4
تصویر 5
باکس دانلود
شناسه:
۲۲۱۴
توضیحات:
فایل های شبیه سازی شده در NS۲ - مقاله اصلی آماده دانلود
قیمت:
۳۵۰,۰۰۰ تـــــومان
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۰ مورد)

هیچ نظری ثبت نشده است