الگوریتم های مسیریابی

الگوریتم های مسیریابی

الگوریتم های مسیریابی متفرقه

پروتكل مسیریابی SSA در شبکه های ادهاک موبایل

  • چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۶
  • بازدید ۱,۵۵۳ نفر

تصویر ssa-routing-protocol-in-mobile-ad-hoc-networks_695 پروتكل مسیریابی SSA در شبکه های ادهاک موبایل

پروتكل مسیریابی SSA در شبکه های ادهاک موبایل

پروتكل مسیریابی SSA یا Signal stability based adaptive routing یکی از پروتکل های مسیریابی در شبکه های ادهاک می باشد که از نسل پروتکل مسیریابی ABR می باشد.

عملکرد پروتكل مسیریابی SSA

پروتكل SSA بر خلاف الگوریتم‌ های که تاکنون توضیح داده شد، یک پروتکل مسیریابی وفقی مبتنی بر پایداری سیگنال، و یک الگوریتم نیازی است و مسیرها را بر اساس قدرت سیگنال انتخاب می‌کند. این انتخاب مسیر، ارتباطات قوی‌تر و پایدارتر را بر می‌گزیند.

پروتكل مسیریابی SSA از ترکیب دو پروتکل DRP و SRP استفاده می‌کند. کاربرد پروتکل DRP برای دستیابی به جدول پایداری سیگنال (SST) و جدول مسیریابی (RT) منطقی است. بعد از پردازش بسته و بروزرسانی جداول مربوط DRP بسته را به SRP تحویل می‌دهد. SRP مربوط به هر گره اگر در گیرنده خود سیگنال قوی احساس کند، بسته را در حافظه stack ذخیره می‌کند و در غیر این صورت در جدول مسیریابی خود دنبال گره مقصد می‌گردد و بسته را با آن می‌فرستد. اگر در جدول خود مسیری پیدا نکند، یک روند جستجوی مسیر را آغاز می‌کند یک تفاوت بین الگوریتم کشف مسیر در SRP در مقایسه با پروتکل مسیریابی AODV این است که درخواست مسیرها در پروتکل مسیریابی SSA تنها به گره‌هایی فرستاده می‌شوند که بین دو گره کانال ارتباطی قوی موجود باشد.

اگر در طی یک زمان مشخص هیچ باز پاسخی به گره مبداء داده نشود، گره مبداء PREF خود را در Header بسته خود تغییر می‌دهد تا نشان دهد که کانال‌های ضعیف هم قابل قبول هستند. وقتی که یک ارتباط قطع شده در شبکه تشخیص داده می‌شود پیام‌ های قطع ارتباط مسیر فرستاده می‌شوند و روند جستجوی مسیر دیگری شروع می‌شود و همچنین مبداء یک پیام پاک‌ کننده به تمام گره‌ها می‌فرستد تا آنها را از وضعیت گره قطع شده آگاه نماید.

در پروتكل مسیریابی SSA مانند پروتکل ‌ABR مسیرهایی که با این پروتکل انتخاب می‌شود، ممکن است کوتاهترین مسیرها به مقصد نباشند و اشکال آن عدم پاسخ گره‌های واسطه‌ به درخواست‌های مسیر است که تأخیر زیادی را قبل از کشف مسیر ایجاد می‌کند، چرا که گره مقصد مسوول انتخاب مسیر برای انتقال داده است. اشکال دیگر آن عدم تعمیر لینک‌های تخریب شده است،‌ با توجه به اینکه گره منبع بایستی لینک‌های خراب را در نظر بگیرد، منجر به تأخیر زیادی می‌شود.

مزایای پروتكل مسیریابی SSA

  1. انتخاب مسیر بر اساس قدرت سیگنال

معایب پروتكل مسیریابی SSA

  1. ممکن است کوتاهترین مسیر به مقصد انتخابی نشود
  2. عدم تعمیر لینک های تخریب شده
  3. تاخیر زیاد
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۶ مورد)
  1. تصویر آواتار کاربر 0
    علیرضا شهروزی یکشنبه , 1 مرداد

    سلام به یه سمینار در مورد پروتکل SSA در شبکه های ادهاک موبایل احتیاج دارم آیا همچین سمیناری دارید معرفی کنید.

    • تصویر آواتار کاربر 1
      یعثوب سیفی زادهیکشنبه , 1 مرداد

      فایل های مربوطه به ایمیلتان ارسال شد

      • تصویر آواتار کاربر 0
        TMیکشنبه , 1 مرداد

        سلام امیدوارم خوب باشید چطور میشه این فایل ها رو دریافت کرد؟ ممنونم

  2. تصویر آواتار کاربر 0
    مریم حسینی یکشنبه , 1 مرداد

    سلام من در مورد پروتکل SSA از کجا می تونم مطالب بیشتری دریافت کنم واسه انجام تحقیق استادمون گفته هر چه مطالب زیادتر باشه بهتره؟ با تشکر

    • تصویر آواتار کاربر 1
      یعثوب سیفی زادهیکشنبه , 1 مرداد

      برای اینکه بتونید در مورد پروتکل ssa مثال ها و مطالب بیشتری پیدا کنید می تونید از سایت ساینس دایرکت استفاده کنید.

  3. تصویر آواتار کاربر 0
    حسین حبیبی سه شنبه , 19 دی

    سلام یه مقاله جدید برای پایان نامم در مورد الگوریتم ssa می خواستم که توش همه چی رو به طور منظم و دقیق توضیح داده باشه اگه قصد انجامشو دارید اطلاع بدید خواهشا.