مشخصات

زبان

بانک اطلاعاتی

فایل ها

توضیحات

فایل های شبیه سازی شده در opnet و فیلم آموزشی مرحله به مرحله فارسی به مدت یک ساعت دارد - مقاله مرجع آماده دانلود است

۳۵۰,۰۰۰ تـــــومان

مطالب مرتبط

شبیه سازی تحمل پذیری خطا در شبکه دانشگاهی CAN با نرم افزار OPNET

  • چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۸
  • بازدید ۸۷۲ نفر

تصویر simulation-fault-tolerance-can-opnet_4486_1 شبیه سازی تحمل پذیری خطا در شبکه دانشگاهی CAN با نرم افزار OPNET

شبیه سازی تحمل پذیری خطا در شبکه دانشگاهی CAN با OPNET

در این بخش پروژه شبیه سازی تحمل پذیری خطا در شبکه دانشگاهی CAN با نرم افزار OPNET را به همراه فیلم آموزشی مرحله به مرحله فارسی آماده کرده ایم که بر اساس مقاله Simulation of a Fault Tolerant University Campus Area Network انجام شده است. در ادامه به معرفی شبکه دانشگاهی و توضیحات مقاله پرداخته و فیلم و تصاویر خروجی پروژه به همراه لینک دانلود رایگان مقاله مرجع قرار داده شده است.

معرفی شبکه دانشگاهی (CAN)

یک دانشگاه برای انتشار موثر اطلاعات در بین اتاق ها، بخش ها، دانشکده ‌ها و دیگر ساختمان ها نیازمند شبکه خاصی است. یک شبکه به کاربران اجازه می دهد تا فایل ها، داده ها و سایر اطلاعات را به اشتراک گذاشته و قادر به دسترسی به اطلاعات ذخیره شده در سایر کامپیوتر های شبکه نیز باشند.

شبکه پردیسی یا شبکه دانشگاهی (Campus Area Network – CAN)، شبکه ای کامپیوتری می باشد که از اتصال چند شبکه محلی (LAN) که تمامی آنها محدود به یک ناحیه جغرافیایی می باشند، ساخته می ‌شود. از این نوع شبکه ها می توان به محوطه یک دانشگاه، یک مجموعه صنعتی یا یک پایگاه نظامی اشاره کرد. این شبکه را می ‌توان به عنوان یکی از انواع شبکه ‌های کلان ‌شهری (MAN) حساب کرد که اغلب به ناحیه ‌ای کوچک‌ تر از اندازه معمولی یک شبکه کلان ‌شهری محدود می شود. اگر در فضای یک دانشگاه شبکه ‌ای از نوع شبکه دانشگاهی (CAN) داشته باشیم، شبکه مورد نظر ما، ساختمان ‌های دانشکده ‌های مختلف شامل بخش ‌های آکادمیک، کتابخانه دانشگاه و ساختمان محل اقامت دانشجویان را به یکدیگر متصل می ‌کند. شبکه دانشگاهی بزرگ ‌تر از یک شبکه محلی (LAN) ولی کوچکتر از یک شبکه گسترده (WAN) می باشد.

تحمل پذیری خطا یا اشکال

تحمل‌ پذیری خطا یا تحمل‌ پذیری اشکال (Fault Tolerance – Fault Tolerant) ویژگی ای می باشد که سیستم را قادر می ‌سازد تا با به وجود آمدن اشکال (یک یا چندین خطا) در اجزای شبکه، به صورت صحیح همچنان به کار خود ادامه دهد. در این دسته از سیستم ها، اگر خطا یا اشکالی رخ دهد، در صورتی که کیفیت عملکرد (QoS) کلی سیستم کاهش پیدا کند، میزان این کاهش متناسب با میزان بزرگی شدت اشکال یا خطا خواهد بود، در حالی که در طراحی‌ های ساده ‌تر، این اشکال ‌ها یا خطا ها می ‌توانند به‌ صورت کلی باعث از کار افتادن سامانه یا سیستم شوند.

تحمل پذیری خطا در شبکه CAN

شبکه دانشگاهی (Campus Area Network – CAN)، با تقاضای روزافزون شبکه های کامپیوتری، همچنان با مشکلات فراوانی به علت عدم تحمل پذیری خطا یا تحمل‌ پذیری اشکال (Fault Tolerance – Fault Tolerant) مواجه است.

معرفی مقاله

در این مقاله، تحمل پذیری خطا با استفاده از افزونگی و اثر آن در یک شبکه، مورد بررسی قرار گرفته است. به منظور بهبود قابلیت اطمینان در شبکه (Reliability)، اطلاعات در مورد شبکه CAN جمع آوری شد و مشکل (خطا یا اشکال) مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. این تحلیل در فرمولاسیون یک مدل CAN استفاده شده است. همچنین برای ارزیابی و اثربخشی مدل، آمار جمع آوری شده است.

نتایج شبیه سازی

در این مقاله شبکه دانشگاهی مورد نظر با نرم افزار OPNET شبیه سازی شده و نتایج به دست آماده نشان می دهد که زمان پاسخ سرور پایگاه داده (Database Server)، با وجود سیستم تحمل پذیری خطا و بدون تحمل پذیری برابر با 0.52 ثانیه و 0.97 ثانیه است که به تدریج به مقادیر ثابت 0.28 ثانیه و 0.33 ثانیه کاهش می یابد. همچنین زمان پاسخ سرور انتقال فایل (پروتکل FTP) برای هر دو سیستم تحمل پذیر خطا و بدون تحمل پذیر خطا، ابتدا 2.4 ثانیه و 3.4 ثانیه بوده و سپس به تدریج به مقدار ثابت 0.75 ثانیه و 1.8 ثانیه کاهش پیدا می کند. علاوه بر این، زمان پاسخ سرور انتقال متن (پروتکل HTTP) نیز برای هر دو سیستم تحمل پذیر خطا و بدون تحمل پذیر خطا، در ابتدا 3 ثانیه و 3.5 ثانیه بوده است که به تدریج به مقدار ثابت به 1.7 و 2 ثانیه کاهش می یابد.

 


تصویر 1
تصویر 2
تصویر 3
تصویر 4
تصویر 5
تصویر 6
تصویر 7
تصویر 8
تصویر 9
تصویر 10
تصویر 11
تصویر 12
تصویر 13
تصویر 14
تصویر 15
تصویر 16
تصویر 17
تصویر 18
تصویر 19
تصویر 20
باکس دانلود
شناسه:
۴۴۸۶
توضیحات:
فایل های شبیه سازی شده در opnet و فیلم آموزشی مرحله به مرحله فارسی به مدت یک ساعت دارد - مقاله مرجع آماده دانلود است
قیمت:
۳۵۰,۰۰۰ تـــــومان
ثبت نظر
ریفریش کنید!
نظرات کاربران (۰ مورد)

هیچ نظری ثبت نشده است