مقاله ارزیابی پروتکل OLSR و AODV در شبکه FANET با NS3
در این بخش مقاله ارزیابی پروتکل OLSR و AODV در شبکه FANET سه بعدی با NS3 با عنوان اصلی Performance Investigation of OLSR and AODV Routing Protocols for 3D FANET Environment using NS3 معرفی و نسخه انگلیسی آن برای دانلود قرار داده شده است.
شبکه ادهاک پروازی (FANET)
شبکه ادهاک پروازی مناسب ترین و نوظهور ترین موضوع تحقیقاتی در زمینه ارتباطات بی سیم است. شبکه فنت (Flying Ad hoc Network – FANET) کلاس ویژه ای از شبکه های MANET است که ارتباط بین پرنده های کوچک به نام پهپاد (وسیله هوایی بدون سرنشین) را با دوربین، سنسور و سیستم ارتباطی فراهم می کند. شبکه FANET دارای کاربرد های گسترده ای مانند شناسایی و نظارت برای اهداف نظامی و غیر نظامی است. شبکه ادهاک پروازی فنت همراه با ویژگی های خاص خود دارای چالش ها و مسائل متعددی نیز است که باید در نظر گرفته شود. مسیریابی در شبکه FANET یکی از این مسائلی می باشد که بسیار مهم است، زیرا تمام فرآیند تبادل اطلاعات توسط پروتکل مسیریابی انجام می شود.
معرفی مقاله
در این مقاله، عملکرد پروتکل های مسیریابی OLSR و AODV برای محیط سه بعدی FANET با استفاده از مدل تحرک گاوس مارکوف (Gauss Markov) مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. عملکرد OLSR و AODV توسط گروه های مختلف پهپاد ها و تعداد بسته ها بررسی شده است. مدل حرکتی گاوس مارکوف برای تولید مساحت مکعب سه بعدی با ابعاد 1700 متر در 1700 متر در 1500 متر استفاده شده است. در این مقاله آزمایش شبیه سازی با استفاده از نرم افزار شبیه ساز شبکه NS3 انجام شده است. معیارهای مورد استفاده برای این تحقیق عبارتند از تاخیر تحویل بسته، توان عملیاتی و میانگین تاخیر انتها به انتها. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که پروتکل OLSR از نظر تاخیر تحویل بسته و تحویل بلادرنگ داده ها، انتخاب بهتری برای شبکه FANET می باشد.
فهرست مطالب مقاله
- چکیده
- مقدمه
- سوابق پژوهش
- مدل تحرک گاوس مارکوف
- پروتکل مسیریابی AODV
- پروتکل مسیریابی OLSR
- پلتفرم شبیه سازی
- پارامترهای شبیه سازی
- معیارهای عملکرد
- تاخیر تحویل بسته
- توان عملیاتی
- تاخیر انتها به انتها
- جدول نتایج شبیه سازی
- نتایج نموداری
- تجزیه و تحلیل نتایج
- نتیجه گیری
- منابع
هیچ نظری ثبت نشده است